Інгредієнти:
- 250 мл молока
- 1/2 чашки цукру
- 1/4 чайної ложки ванільного екстракту
- 1/4 чайної ложки солі
- 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
- 1/4 чашки арахісових горіхів, нарізаних
Інструкції:
У середній каструлі поєднайте молоко, цукор, ванільний екстракт і сіль. Ретельно змішайте і доведіть до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи.
Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішуючи, щоб уникнути утворення комочків. Продовжуйте готувати на мінімальному вогні протягом 2-3 хвилин або доки суміш не стане густою.
Зніміть каструлю з вогню і дайте щербету охолонути до кімнатної температури.
Поки щербет охолоне, підготуйте арахісові горішки. Розіб'єте їх на дрібні шматочки.
Додайте нарізані арахісові горішки до охолодженого щербету і ретельно перемішайте.
Перелійте масу в контейнер для морозива і помістіть у морозильник протягом щонайменше 4 годин, або до повного застигання.
Після застигання насолоджуйтесь ароматним та смачним арахісовим щербетом!
Цей рецепт простий у приготуванні і створить дивовижний десерт, який буде радувати вас та ваших близьких. Насолоджуйтесь!
теги: советы, рецепты, полезное, дом, семья, секреты, здоровье, щербет #советы #интересное #рецепты #полезное #дом #семья #секреты #здоровье #кулинария #щербет
Немає коментарів:
Дописати коментар