щербет з арахісом - рецепт


Інгредієнти:

  • 250 мл молока
  • 1/2 чашки цукру
  • 1/4 чайної ложки ванільного екстракту
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
  • 1/4 чашки арахісових горіхів, нарізаних

Інструкції:

  1. У середній каструлі поєднайте молоко, цукор, ванільний екстракт і сіль. Ретельно змішайте і доведіть до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи.

  2. Після закипання зменшіть вогонь до мінімуму. Додайте кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішуючи, щоб уникнути утворення комочків. Продовжуйте готувати на мінімальному вогні протягом 2-3 хвилин або доки суміш не стане густою.

  3. Зніміть каструлю з вогню і дайте щербету охолонути до кімнатної температури.

  4. Поки щербет охолоне, підготуйте арахісові горішки. Розіб'єте їх на дрібні шматочки.

  5. Додайте нарізані арахісові горішки до охолодженого щербету і ретельно перемішайте.

  6. Перелійте масу в контейнер для морозива і помістіть у морозильник протягом щонайменше 4 годин, або до повного застигання.

  7. Після застигання насолоджуйтесь ароматним та смачним арахісовим щербетом!

Цей рецепт простий у приготуванні і створить дивовижний десерт, який буде радувати вас та ваших близьких. Насолоджуйтесь!


теги: советы, рецепты, полезное, дом, семья, секреты, здоровье, щербет #советы #интересное #рецепты #полезное #дом #семья #секреты #здоровье #кулинария #щербет

Немає коментарів:

Дописати коментар