Рецепт академіка Філатова для відновлення зору

Повідомлення про досягнення важливої глибини в офтальмології – Владимир Петрович Филатов відомий не лише завдяки своїм великим внескам у цю галузь, але і завдяки переданому нами перевіреному рецепту для поліпшення зору!
Рецепт наступний:
Спершу вам знадобиться 100 грамів соку алое, 500 грамів роздроблених горіхів грецьких, 300 грамів меду та сік з 3-4 лимонів. Усе це слід добре змішати та приймати по одній чайній ложці, три рази на день за 30 хвилин до їжі, поки ви не відчуєте помітне поліпшення. Цей рецепт не лише покращує зір, але і загалом зміцнює організм.
ВАЖЛИВО! Алое має бути не молодше 2-3 років. Для підготовки соку, оберіть крупні нижні і середні листя, залишивши верхівку рослини та 3-4 верхні листочки. Вимийте їх окружуючою водою, видаліть зубці, подрібніть листя на невеликі кусочки і віджміть сік через соковижималку або скрізь подвійною марлею.
Академік Філатов радив, щоб промиті листя спершу не різати, а покласти їх на тарілку та поставити в холодильник на 10-12 днів. У цих умовах в клітинах алое виникають спеціальні речовини, відомі як "біогенні стимулятори", які підсилюють життєдіяльність клітин. Після цього листя слід промити знову і провести всі зазначені вище дії.
І на завершення: не рекомендується вживати сік алое або додавати його до домашніх "лікарських" засобів довгий час, оскільки це може призвести до пригнічення перистальтики кишечника, подразнення його слизової оболонки та розвитку запалення.
Пам'ятайте, що сік алое протипоказаний при гострих захворюваннях нирок, ШКТ, на великих термінах вагітності, гострих запальних процесах в жіночих статевих органах, при захворюваннях серцево-судинної системи в стані декомпенсації, загостренні туберкульозу з кровохарканням та при геморої.

источник: http://golbis.com/pin/volshebnaya-smes-akademika-filatova-dlya-slabogo-zreniya/#.VMFIM0esVe_

Немає коментарів:

Дописати коментар